10 tipp a ráncok ellen

Összegyűjtöttük a tíz legjobb ránctalanító tippek. Minden nap befolyásolja a bőr negatív tényezők. Külsőleg, belsőleg. Ezért meg kell adni a bőr nyolc. Megmondjuk, hogyan.

  1. Kerülje a nap

foto17Az első számú a ráncok az oka, hogy az ultraibolya sugarak. Amely rákot okoz, valamint a bőr gyorsabban öregszik. Két különböző típusú ultraibolya sugárzás: az UVA, UVB sugárzás.

Az UVA sugárzás behatol mélyen a bőrben, megtámadják őket. A bőrben a kollagén, elasztin alakulnak ki, két fő összetevője, hogy tartsa a bőr fiatal, egészséges.

Az UVB sugárzás károsítja a külső réteg a bőr (epidermisz). Különben is, a nap szárítja a bőrt, felgyorsítja az öregedési folyamatot.

Ha fürdés a Nap, próbálja meg elkerülni a nap közötti, 11: 00, 15: 00-kor a nap. Ebben az időben, a sugárzás, a legveszélyesebb. Ne üljön több mint egy órával a nap szünet nélkül megy az árnyak.

  1. Használja A Fényvédő

Mint az első tipp említettük, napozás nem túl egészséges. Ha nem akarod, hogy tartózkodni, azonban mindig használjon fényvédő. Fényvédő kell alkalmazni előtt 30 perccel napozás a bőr. Naptej vásárolni, amely titán -, cink. Védik a bőrt a jobb.

  1. Napszemüveg

Napszemüveg a legjobb módja annak, hogy megvédje az érzékeny területeken a szeme körül meg elkerülni, például a szem ráncok. A szem körüli bőr vékonyabb, mint bárhol máshol a szervezetben, valamint a ráncok ott fejleszteni sokkal gyorsabb. Befektetni a jó napszemüveg UV védelemmel.

  1. Nem Dohányzó

Tanulmányok kimutatták, hogy a bőr a dohányzók 40% – kal vékonyabb, mint a bőr, a nem dohányzók. Ennek az az oka, hogy a Dohányzás megszünteti a kollagén termelése, fontos anyag, amely lehetővé teszi a bőrt, hogy egészséges maradjon. Továbbá a Dohányzás csökkenti a vérkeringést a bőr, amely felgyorsítja az öregedési folyamatot.

  1. Stressz Kerülése

A stressz nem túl egészséges, negatív hatással van bőrünk egészségét. A stressz a szervezet termel több kortizol, is ismert, mint a stressz hormon. A kortizol felgyorsítja az öregedési folyamatot.

  1. Alszik a hátadon

Alszik a hátsó légzés nem csak könnyebb, ez is segít csökkenteni a ráncokat. Ha folyamatosan hazudni hogy az arcod a párnán, kialakult az úgynevezett alvás ráncok. Látogasson el aludni oka a ráncok az állán, arcán. A homlokára a párnán aludni, mert homlokán ráncok. Próbálok aludni a puha párna.

  1. Egyél gyümölcsöt, zöldséget

Zöldség-gyümölcs tele vannak antioxidánsokkal, hogy lassítja az öregedési folyamatot, a bőr harcot a szabad gyökök ellen. A szabad gyökök, amelyek megtámadják a bőr sejtek öregedését, a rák, vagy más betegségek. Számos anti-oxidánsok megtalálható brokkoli, spenót, tea -, dió -, medve -, vagy aszalt szilva.

foto18

  1. Mosd meg nem túl gyakran

Az arc természetes védőrétege Olaj. Ez a réteg teszi az arcot, puha, rugalmas. Ha mosd meg az arcod is gyakran szappannal eltávolítja a védő réteg sokáig. Az arca gyorsabban szárad, a ráncokat. Jó hidratáló használja.

  1. Használja megelőző ránctalanító krém

Még akkor is, ha még nem ráncos, okos, hogy kezdje meg ránctalanító krém. Ez segít megvédeni a bőrt, csökkenti a ráncokat, a későbbi életszakaszban. Ránctalanító krémet is tartalmaz antioxidáns, amely megakadályozza a bőr öregedését.

  1. A gyakorlat rendszeresen sport

A Sport kiválóan alkalmas a bőr. A rendszeres sport, hogy serkentik a vérkeringést, a vér folyik az ereidben. Azért, mert ez a bőr egészségesebb. Ezenkívül a sport jót tesz a jólét, az általános egészség, a szív, a súlya.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.